Martina MedurVlasnica mm studija Martina Medur rođena je 1986. godine u Zagrebu, a završila je magistarski studij komunikologije na Hrvatskim studijima. U svijet kozmetike i makeupa uplovila je još za vrijeme studija kada se šminkanjem počela baviti kao hobijem. Ubrzo nakon toga odlučila je upisati profesionalnu makeup edukaciju koju je i uspješno završila 2010. godine. Sada šminka već više od šest godina, a u ruke joj se prepuštaju mladenke, maturantice kao i svi drugi koji trebaju profesionalnu uslugu šminkanja. Osim toga šminka i za reklame, editorijale i druga snimanja.

Osim šminkanjem, bavi se i ugradnjom ekstenzija trepavica, threadingom, aplikacijom trajnog laka, gela… Posjeduje sve CLD certifikate za ugradnju ekstenzija – klasična, volumenska te expert metoda ugradnje, a trepavicama se počela baviti 2014. godine. 

Osim navedenih edukacija Martina posjeduje diplome i za threading, pedikuru, trajni lak i gel nokte. Stalno se educira i usavršava u svim područjima vezanim uz uljepšavanje.

Na području šminkanja često surađuje i s poznatim kozmetičkim kućama (neke od njih su Vichy, dr. Hauschka, La Roche Posay i druge), prilikom predstavljanja proizvoda ili pak za potrebe snimanja.

 photo portfolio_zpssh1p4f2q.jpg

slika lijevo by Goga Sermek, slika desno by Doris Fatur